24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Meubelen  (697)
Tuinmeubelen  (697)
Tuinzitjes  (697)
Tuinstoelen  (697)

Tuinstoelen

Toont: 1-48 van 697
  • ...

Tuinstoelen in allerlei soorten en maten

Wanneer u graag een originele tuinset heeft, kunt u ervoor kiezen om een losse tafel met stoelen aan te schaffen. U kunt zo eenvoudig uw eigen draai aan de meubelen geven. Combineer bijvoorbeeld een houten tafel met aluminium stoelen voor een bijzonder effect. Bij vidaXL kunt u terecht voor zowel volledige meubelsets als losse tafels en tuinstoelen in verschillende kleuren en materialen.

Sets van tuinstoelen

Bij vidaXL heeft u de keuze tussen in u kiezen tussen individuele tuinstoelen of stoelen in sets. Dit kunnen er twee zijn, maar ook vier of zes, afhankelijk van hoe groot uw tafel is. De stoelen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals wicker, rattan, poly rattan en aluminium. Het voordeel van aluminium is dat de stoelen erg licht zijn en eenvoudig kunnen worden verplaatst. Hetzelfde geldt voor een tuinstoel van (poly) rattan.

Handige klapstoelen

Tijdens het picknicken, kamperen of wanneer u een kleine tuin heeft, kan het handig zijn om klapstoelen achter de hand te hebben. Daarnaast kunnen deze stoelen er snel bij worden gepakt wanneer er plotseling meer gasten zijn. Een ander voordeel is dat u ze kunt opbergen, zonder dat ze veel plek in beslag zullen nemen.

Leren combineren

Het is goed mogelijk om een paar losse stoelen met een zelf gekozen tafel te combineren. Hieruit kunnen leuke creaties ontstaan. Een stoere, betonnen tafel kunt u combineren met aluminium of juist houten tuinstoelen. Door meubels bij elkaar te gebruiken, heeft u meteen een eyecatcher in uw tuin.

Toon meer