24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd

Kasten & opbergmeubelen

Toont: 1-48 van 2138
  • ...

Kasten en opbergruimte in allerlei soorten en maten

Een kast is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Ze zorgen voor opbergruimte, houden rommel uit het zicht of laten bepaalde accessoires juist mooier uitkomen. Kasten zijn er letterlijk in allerlei soorten en maten. Denk aan boekenkasten, drankkasten, kledingkasten, dressoirs, ladekasten, kleine kastjes en grote kasten. Hout is een populair materiaal, maar er zijn ook kasten van kunststof die de ruimte een modernere uitstraling geven. Bij vidaXL vindt u kasten en opbergruimtes voor iedere ruimte in uw huis.

Functionele en mooie kasten

Kasten zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook de eyecatcher van uw interieur zijn. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Een (stelling)kast voor de garage moet bijvoorbeeld vooral voldoende opbergruimte bieden, terwijl een kast voor de woon- of slaapkamer er ook mooi uit moet zien. Ons aanbod aan kasten is daarom erg gevarieerd. Denk aan grote houten boekenkasten die voldoende ruimte bieden aan al uw favoriete leesvoer. U vindt bij vidaXL echter ook handige oplossingen voor kleine woningen, zoals een langwerpige ladekast die aan de muur kan worden gemonteerd of wellicht een van onze stijlvolle kaptafels voor op de slaapkamer.

Kies uit verschillende materialen

Wanneer u op zoek bent naar meer opbergruimte en een nieuwe kast gaat aanschaffen, heeft u de keuze uit diverse materialen. Alleen al wat betreft hout zijn er een groot aantal mogelijkheden. Er bestaan verschillende houtsoorten en het hout kan weer worden gecombineerd met andere materialen.  Een kast van gerecycled hout staat bijvoorbeeld mooi in een modern en een landelijk interieur. Dit zorgt voor een verweerde uitstraling en kan goed worden gecombineerd met moderne meubels. Kunststof is erg geschikt voor opbergkasten. Dit materiaal is erg licht, waardoor de kast eenvoudig kan worden verplaatst. Daarnaast is kunststof eenvoudig te reinigen. Heeft u een interieur met een industriële uitstraling? Kies dan voor een stoere metalen kast.

Let er bij het maken van een keuze op dat de kast bij de rest van uw interieur past, dat hij voldoende opbergruimte heeft en vooral dat u hem mooi vindt.

Toon meer