24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Tuinafscheidingen

Toont: 1-48 van 2206
  • ...

Hekwerken en tuinafsluitingen voor een uitstekende prijs

Wil je graag wat privacy creëren in je tuin? Dat kan heel eenvoudig door te kiezen voor een van de hekpanelen van vidaXL. Je vindt bij ons echter niet alleen schuttingen en hekpanelen, maar ook palen, poorten en andere accessoires. Waar sommige hekwerken geschikt zijn voor het afschermen van een groot terrein, zijn andere hekken meer geschikt voor een achtertuin. Kies bijvoorbeeld voor een variant op de  Amerikaanse ‘white picket fences’, in een natuurlijke houtkleur en in diverse afmetingen. Ben je juist wel op zoek naar stevige hekpanelen voor het afzetten van een terrein, bekijk dan onze dubbelstaafmatten.

Diverse accessoires voor tuinafsluitingen

Wij vinden het belangrijk dat je bij het kopen van een hekwerk ook denkt aan de benodigde accessoires. Dit kan bijvoorbeeld gaan om hekpalen, binddraad of zelfs schrikdraad. Een veel voorkomende plek waar mensen graag een hekwerk of tuinafscheiding willen hebben, is rondom een weide. Je wilt voorkomen dat je paarden, koeien of schapen weglopen, maar ook dat ze veilig staan. Om ervoor te zorgen dat de dieren niet per ongeluk uitbreken, kun je kiezen voor schrikdraad. Bij vidaXL vind je zowel schrikdraad als een schrikdraadapparaat.

Maak je hekwerk compleet met een mooie poort

Een tuinhek is mooi, maar je wilt natuurlijk nog wel de tuin in kunnen. Bekijk daarom onze collectie poorten. Kies een design dat bij jouw tuinafscheiding past en maak het geheel compleet! Voor extra veiligheid kun je kiezen voor een exemplaar met een slot en je kunt kiezen voor een enkele of dubbele tuinpoort.

Toon meer