Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Schuttingen & hekwerken

Toont: 1-48 van 1554
  • ...

Kies voor een mooi tuinhek van vidaXL

Vaak denken mensen bij een tuinhek aan een verplichte afscheiding om aan te geven waar hun grond ophoudt en die van de buren begint. Hoeveel burenruzies er zijn ontstaan over een verkeerd geplaatste schutting zal menig rechter kunnen bewijzen. vidaXL help je graag bij het neerzetten van een mooie en zinvolle tuinafscheiding. Naast het feit dat zo duidelijk is waar jouw tuin ophoudt, is het ook handig om wat privacy te creëren.

Omheiningen in verschillende soorten en materialen

Wij denken graag aan al onze klanten. Daarom vind je bij ons een heel groot aantal mooie tuinhekken en omheiningen. Voor een natuurlijke uitstraling kun je kiezen voor onze tuinafscheidingen van riet of bamboe. Het materiaal is eenvoudig te bevestigen. Wanneer je een voorkeur hebt voor een strakkere uitstraling, kun je kiezen voor een houten schutting met overlappende panelen. Deze variant zorgt voor nog meer privacy en geeft je tuin een mooie uitstraling.

Kies je voor klassiek of modern?

Net als je interieur heeft ook je tuin een bepaalde stijl. Wellicht houd je van een gezellig clubje tuinkabouters of juist een strak gazon zonder veel poespas. Een tuinhek neemt vaak een groot deel van een tuin in beslag en is dus bepalend voor de uitstraling van je tuin. Onze houten schuttingpanelen met of zonder raster aan de bovenkant sluiten goed aan bij een rustige, klassieke tuin, terwijl de moderne panelen van HKC (hout-kunststof-composiet) juist prachtig zullen staan in een moderne omgeving. De laatste zijn verkrijgbaar in grijs of bruin. Er is voor ieder wat wils!

Toon meer