24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Meubelen  (2408)

Tafels

Toont: 1-48 van 2408
  • ...

Verschillende soorten tafels

Tafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Een lange eettafel waar u met familie en vrienden kunt genieten van een heerlijk diner, een handige bijzettafel of een stijlvolle salontafel. vidaXL streeft ernaar u een zo gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen bieden. U vindt diverse mooie bijzettafels van kwalitatief hoogwaardig hout, moderne salontafels en een groot aantal eettafels in onze webshop.

Koop een tafel die bij uw interieur past

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tafel, welke soort dan ook, is het belangrijk dat u een model kiest dat bij de rest van uw interieur past. Hout is tegenwoordig een erg populaire materiaalsoort. Er zijn verschillende soorten hout, waardoor houten tafels zowel bij een modern als een klassiek interieur zullen passen. Tafels met een glazen blad hebben een moderne look en hebben als voordeel dat ze eenvoudig kunnen worden schoongemaakt. Wanneer u op zoek bent naar een bijzettafel, kunt u daarnaast kiezen uit verschillende vormen. Denk aan een klein vierkant of halfrond tafeltje.

Vormen combineren

U kunt gemakkelijk verschillende tafels met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld een grote rechthoekige eettafel en een ronde salontafel. Doordat de tafels meestal niet direct naast elkaar staan, creëert u zo een leuk effect. Het is tegenwoordig ook helemaal in om verschillende kleine tafels met elkaar te combineren in plaats van te kiezen voor één grote salontafel. Dit houdt uw interieur luchtig en speels.

Design tafels

Wanneer u iets bijzonders zoekt voor uw interieur, kunt u kiezen voor een designtafel. Deze tafels staan bekend om hun bijzondere vormen, combinatie van materialen en kleuren. Bij vidaXL vindt u bijvoorbeeld prachtige salontafels die hol zijn van binnen of de vorm van een druppel hebben. De mooi afgewerkte ronde vormen, geven het geheel een zachte uitstraling.

Toon meer