24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Buitenspeelgoed

Toont: 1-48 van 525
  • ...

Buitenspeelgoed van vidaXL

Met het buitenspeelgoed van vidaXL kunnen kinderen zich buiten urenlang vermaken. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan over hoeveel kinderen van nu nog buiten spelen en de conclusies zijn meestal niet erg rooskleurig. Het daarom belangrijk om kinderen te stimuleren na school of in het weekend wanneer het lekker weer is gewoon naar buiten te gaan. Soms kunnen ze zich goed vermaken met spelletjes als verstoppertje, knikkeren, voetballen of een paar skeelers, maar soms is er iets meer nodig om ze naar buiten te krijgen. Bekijk bijvoorbeeld de schommels, klimrekken en trampolines van vidaXL. Leuk speelgoed voor buiten tegen een scherpe prijs!

Samen buiten spelen

Buiten is de ideale plaats voor kinderen om met  vriendjes en vriendinnetjes lekker rond te rennen en wat energie kwijt te raken. Schommel zo hoog je kan tot je een kriebel in je buik voelt als je naar beneden vliegt! Met de dubbele schommels van vidaXL kun je zelfs een wedstrijdje houden wie het hoogste komt. Ook onze trampolines zorgen gegarandeerd voor veel speelplezier. Oudere kinderen kunnen hier oefenen op een salto of gewoon zo hoog mogelijk proberen te springen. Er wordt voor extra veiligheid gezorgd met een net rondom de trampoline. Voor de kleintjes hebben we bijvoorbeeld leuke speelhuisjes en zandbakken. Wanneer het zonnetje lekker schijnt kunnen ze zich uitleven met ons waterspeelgoed.

Het leukste speelgoed voor buiten

Bij vidaXL vind je het leukste speelgoed voor buiten voor een aantrekkelijke prijs. Wij streven ernaar de producten zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Bekijk al ons voordelige buitenspeelgoed online en zorg voor nog meer speelplezier rondom huis!

Toon meer