24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Peuter- & kinderbedden

Toont: 1-48 van 79

Leuke thema kinderbedden

Is naar bed gaan altijd een strijd tussen u en uw kind? Zorg er dan voor dat de slaapkamer een leuke plek wordt, waar hij of zij graag is. Kies bijvoorbeeld een kinderbed in een bepaald thema of een stoere hoogslaper. Bij vidaXL vindt u onder andere kinderbedden met een prinsessen- of piratentent of een bed in de vorm van een brandweerwagen. Kinderen kunnen onder de hoogslaper spelen en ze kunnen van de glijbaan glijden.

Hoogslaper voor de kinderkamer

Wanneer u voor een hoogslaper als bed kiest, creëert u meteen een leuke speelplek voor uw kind. Onder dit kinderbed kan een bureau worden geplaatst, maar er kan ook een leuke speelhoek worden gecreëerd. De piraten- en prinsessenbedden van vidaXL zijn bijvoorbeeld erg leuk door de meegeleverde tent. Hier wanen kinderen zich op een piratenboot of in een prachtig roze kasteel. De glijbaan aan het bed zorgt voor nog meer speelplezier.

Diverse kinderbedden

Er zijn veel verschillende soorten kinderbedden verkrijgbaar. Het belangrijkste aan een kinderbed is dat uw kind zich er prettig in voelt. Ze moeten lekker op hun kamer kunnen spelen, maar ook naar bed gaan wanneer het tijd is. Laat kinderen wanneer ze oud genoeg zijn daarom meebeslissen over hun bed en wellicht de rest van de kinderkamer. U zult merken dat het naar bed gaan een stuk plezieriger wordt!

Toon meer