24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Verlichting

Toont: 1-48 van 5508
  • ...

Sfeervolle verlichting

Een huis zonder de juiste verlichting is niet compleet. Met lampen creëert u eenvoudig een gezellige sfeer, doordat u bepaalde plekken van uw huis extra mooi kunt laten uitkomen. Verlichting is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en stijlen: van zeer modern tot klassiek. Naast decoratief is een lamp ook functioneel. Wanneer u ’s avonds aan het eten bent, is het natuurlijk handig om te zien wat er op uw bord ligt. vidaXL heeft een ruimte keuze aan allerlei soorten verlichting.

Verlichting in verschillende stijlen

Bij vidaXL vindt u een geschikte lamp voor zowel een modern als klassiek interieur en alles daartussenin. Een moderne verstelbare booglamp kan bijvoorbeeld naast de bank worden geplaatst, voor extra licht bij de zithoek. Daarnaast vindt u hier ook lampen uit de Philips LivingColors collectie. Deze lampen zorgen voor een gezellige sfeer, doordat u zelf de kleur kunt bepalen met behulp van een afstandsbediening. Een hanglamp in de vorm van een lantaarn staat mooi in een klassiek interieur. Het is ook erg in om te spelen met stijlen. Kies bijvoorbeeld een klassieke lamp voor uw moderne interieur, die wat betreft de kleur wel bij de rest van uw meubilair past.

Maak een lichtplan

Wanneer u nieuwe lampen gaat kiezen, is het belangrijk dat er uiteindelijk een eenheid ontstaat en dat de juiste punten in uw woning worden verlicht. Bedenk van te voren waar u een lamp wilt plaatsen en kies lampen in dezelfde stijl, bijvoorbeeld industrieel. Deze lampen kunnen verschillen in vorm en kleur, maar behoren allemaal tot hetzelfde type.

Spaar uw ogen en kies de juiste lichtsterkte

Heeft u een aantal mooie lampen uitgekozen? Dan is het belangrijk om er ook voor te zorgen dat u de juiste peertjes kiest. Een boek lezen met slechte verlichting vergt veel van uw ogen! Daarnaast is het handig wanneer lampen boven een eettafel en naast een stoel sterker zijn dan lampen boven de zithoek.

Toon meer