Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Tuinmeubelhoezen

Toont: 1-48 van 250

Bescherm uw buitenmeubelen met tuinhoezen

Wanneer u geen plek heeft om uw tuinmeubelen binnen op te bergen, is het verstandig ze buiten goed te beschermen. Dit kan met de tuinhoezen van vidaXL. Deze zijn speciaal ontworpen voor meubelsets van verschillende afmetingen. Uw meubels worden beschermd tegen weer en wind en na de herfst en winter hoeft u alleen de hoezen te verwijderen om de meubels weer te kunnen gebruiken.

Waarom kiezen voor tuinhoezen?

Tuinhoezen zijn handig voor mensen met weinig opbergruimte voor grote tuinmeubelen. De hoezen zijn gemaakt van waterbestendig materiaal, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen worden gebruikt. Uw meubels worden echter niet alleen beschermd tegen water, maar ook tegen zonlicht. De UV-stralen kunnen ervoor zorgen dat meubels op den duur verkleuren.

Tuinhoezen voor volledige meubelsets en andere meubels

U hoeft geen aparte hoes voor ieder meubelstuk aan te schaffen. Bij vidaXL vindt u grote hoezen die een hele meubelset kunnen bedekken. U kunt de hoes nog beter passend maken, doordat ze oogjes aan de onderkant hebben waar een touw doorheen kan worden geregen. Bij harde wind zal de tuinhoes dus gewoon op zijn plaats blijven zitten. Naast tuinhoezen voor meubels, vindt u hier ook diverse hoezen voor parasols en een tas waar u uw kussens in kunt opbergen.

Toon meer