Gebruik de kortingscode DEAL-XL om 10% korting te krijgen op verschillende artikelen, zoals: 10% korting bij aankoop van 2 tuinlampen of 2 dierenhokken; 10% korting op een ligbed bij aankoop van een tuinset en een ligbed; 5% korting op 2 plantenbakken en 10% korting bij aankoop van 3; 10% korting houten tuinstoelen bij aankoop van een houten tuintafel; 10% korting op priëlen en prieelhoezen; 5% korting op 2 hekken en 10% korting bij aankoop van 3. De actie is geldig van 1 maart tot en met 31 augustus 2023, alleen voor producten op de campagnepagina's, zonder minimale bestelwaarde.

De aangeboden korting wordt in mindering gebracht op de daadwerkelijke verkoopprijs in de webshop. De verkoopprijs is niet gebaseerd op de prijsgeschiedenis van onze producten. Onze verkoopprijs is onderhevig aan verandering als gevolg van voorraden, wisselkoersen en de economie.

Tuinlampen: -10% op 2

Code: DEAL-XL

Koop nu keyboard_arrow_right

10% korting op 2 dierenhokken

Code: DEAL-XL

Koop nu keyboard_arrow_right

10% korting op ligbedden bij aankoop van een tuinset

Code: DEAL-XL

Koop nu keyboard_arrow_right

-5% op 2 plantenbakken & -10% op 3

Code: DEAL-XL

Koop nu keyboard_arrow_right

-10% op houten stoelen bij aankoop van een tafel

Code: DEAL-XL

Koop nu keyboard_arrow_right

-10% op 2 benodigheden voor priëlen

Code: DEAL-XL

Koop nu keyboard_arrow_right

-5% op 2 hekken & -10% op 3

Code: DEAL-XL

Koop nu keyboard_arrow_right

Beste aanbiedingen met 10% korting bij vidaXL

Code: AANBIEDINGEN02

Koop nu keyboard_arrow_right

vidaXL kortingscodes en speciale aanbiedingen

Bij vidaXL hechten we veel waarde aan een goede prijs. Vind alle actuele vidaXL kortingscodes op deze pagina die onze toch al lage prijzen nog aantrekkelijker maken. De kortingscodes worden regelmatig en voor verschillende producten bijgewerkt. Zo profiteer je altijd van kortingen op bijvoorbeeld meubelen, partytenten, hekken of sportartikelen. Dit is ook de beste plek op Black Friday, want hier zijn alle codes te vinden!

Bij vidaXL is bezorging altijd gratis – of je nu een kleine woonaccessoire, een enorme tuinset of een hometrainer koopt.

Hoe gebruik je een vidaXL kortingscode?

Een vidaXL korting gebruiken is heel eenvoudig. Voeg de code toe in het kortingscodeveld in je winkelwagen en de korting wordt automatisch berekend. Lees de voorwaarden van de kortingscode, zodat je zeker weet dat deze kan worden toegepast op je bestelling!

Krijg € 5 korting wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je als welkomstcadeau € 5 korting op je bestelling. Als abonnee ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vidaXL kortingscodes, aanbiedingen en nieuwe producten. We houden je regelmatig op de hoogte van de laatste nieuws en trends, speciale aanbiedingen en nieuwe producten in ons assortiment.