24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Huis & tuin  (644)

Buitenverlichting

Toont: 1-48 van 644
  • ...

De mooiste tuinpadverlichting bij vidaXL

Er is niets zo vervelend als een mooi tuinpad dat u in het donker niet meer kunt zien. De oplossing voor dit probleem is echter simpel: kies voor tuinpadverlichting en stap nooit meer per ongeluk in een bloemperk. Buitenverlichting plaatsen hoeft niet ingewikkeld te zijn. U hoeft niet moeilijk te doen met het aanleggen van allerlei kabels en aansluitingen, wanneer u bijvoorbeeld kiest voor lampen op zonne-energie. Tegelijkertijd denkt u ook nog eens aan het milieu! Kijk op vidaxl.nl voor ons volledige aanbod.

Tuinpadverlichting op zonne-energie

Graag vertellen we u meer over onze tuinpadverlichting op zonne-energie. Veel van deze lampen worden in sets verkocht, waardoor u een groter deel van het pad kunt verlichten. Voor een natuurlijke uitstraling kunt u kiezen voor onze steenvormige buitenverlichting. Ze zullen overdag nauwelijks opvallen en ’s avonds een mooi licht verspreiden. Zorg er wel voor dat de lampjes ten minste 8 uur zonlicht krijgen. Onze paaltjes met grondpin zijn ook erg in populair. Door het roestvrijstalen materiaal geven ze uw tuin een moderne uitstraling.

Verlichting voor opritten, tuinpaden en vijvers

Voor een statige uitstraling kunt u kiezen voor lantaarns als tuinpadverlichting. Deze staan bijvoorbeeld erg mooi naast een oprit of oprijlaan. U kunt er echter ook voor kiezen om bijvoorbeeld een vijver mooi te belichten. Kies dan voor een aantal lichtbollen of kleinere lantaarns. vidaXL geeft de keuze uit sets of enkele lantaarns, het maakt dus niet uit hoe groot het te verlichten pad is.

Toon meer