24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd

Wijnrekken

Toont: 1-48 van 67

Wijnrek voor de echte wijnliefhebbers

Wanneer u een wijnliefhebber bent, is een wijnrek in huis onmisbaar. Hier kunt u uw meest waardevolle flessen in kwijt en tentoonstellen in de woonkamer. U kunt uiteraard ook een aantal rekken in de kelder of garage plaatsen, waar de wijn lekker koel zal blijven. Kenmerkend van een wijnrek is dat alle flessen liggend worden opgeborgen. Hierdoor blijft de kurk vochtig en kunt u de wijn jaren later nog heerlijk opdrinken. vidaXL heeft diverse wijnrekken die variëren in grootte. Het kleinste rek biedt plaats aan acht flessen en het grootste aan 108 flessen.

Wijnrek in alle soorten en maten

Er is veel keuze wat betreft wijnrekken. U kunt ervoor kiezen om slechts een deel van uw collectie hierin op te bergen, maar er zijn ook grote rekken die plaats bieden aan meer dan honderd flessen. Wat materiaal betreft zijn er mooie houten rekken met een klassieke uitstraling en metalen rekken die goed passen in een modern interieur. Deze metalen rekken hebben strakke of juist mooie sierlijke vormen.

Geschikte ruimtes voor een wijnrek

Wijn moet bij voorkeur in een droge ruimte met een constante temperatuur worden bewaard. U kunt de wijnrekken in de keuken of de woonkamer plaatsen. Hier wordt vaak een glaasje gedronken en een goede fles wijn is zo gepakt. Een andere optie is om de rekken in de kelder of garage te plaatsen. Deze ruimtes zijn donker en koel: de perfecte omstandigheden voor uw kostbare flessen. Zorg ervoor dat de wijn op de goede temperatuur is wanneer u de fles opent.

Toon meer