24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Meubelen  (496)
Tafels  (496)
Nachtkastjes  (496)

Nachtkastjes

Toont: 1-48 van 496
  • ...

Nachtkastjes van hoge kwaliteit

Nachtkastjes zijn onmisbaar in de slaapkamer. Hier kunt u uw favoriete boek, een wekker of een mooie lamp op plaatsen. Wanneer u een kastje met een deurtje kiest heeft u nog meer opbergruimte. Bij vidaXL vindt u verschillende nachtkastjes van hoge kwaliteit. Kies bijvoorbeeld een mooie set met witte nachtkastjes die zijn voorzien van lades.

Onmisbaar in de slaapkamer: een nachtkastje

Zonder dat u het doorheeft worden er toch een groot aantal dingen op een nachtkastje gezet. Een lamp en een wekker zijn in de meeste slaapkamers te vinden. Sommige mensen voegen hier nog een bril, een glas water en een boek of tijdschrift aan toe. U heeft alles binnen handbereik wanneer u in bed ligt. Wanneer u nieuwe nachtkastjes gaat uitkiezen, is het natuurlijk leuk als ze ook bij uw bed passen. Houd rekening met het materiaal en de kleur. vidaXL heeft diverse houten kastjes in neutrale kleuren die in iedere slaapkamer mooi zullen staan.

Oplossingen voor kleine slaapkamers

Wanneer u een kleine slaapkamer heeft met weinig ruimte naast het bed, is het soms niet mogelijk een nachtkastje te plaatsen. Wij raden dan aan om te kiezen voor een wandplankje. Hierop kunt u onder andere een klein lampje en een wekker zetten.

Nachtkastjes met een bed combineren

In sommige gevallen koopt u nachtkastjes samen met een bed. Het is echter ook mogelijk om deze apart van elkaar aan te schaffen. U kunt dan zelf een leuke combinatie maken van materialen en kleuren.

Toon meer