24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Meubelen  (379)
Tuinmeubelen  (379)
Tuintafels  (379)

Tuintafels

Toont: 1-48 van 379

Tuintafels van hoge kwaliteit

Een goede tuintafel is onmisbaar in iedere tuin. In de zomer wordt er heerlijk aan gegeten, hij komt van pas tijdens tuinfeestjes en u kunt er onder het stralende zonnetje de krant of een boek lezen. Bij vidaXL vindt u daarom tuintafels in allerlei soorten en maten. We denken aan mensen met veel ruimte en een grote tuin, maar ook aan kleine stadstuintjes of balkon waar een tafel gewenst is.

Losse tuintafel kopen

Wanneer u niet op zoek bent naar een volledige tuinset, kunt u ervoor kiezen om een losse tuintafel aan te schaffen. U bepaalt zelf welke stoelen u bij de tafel kiest, waardoor u altijd een unieke meubelset in de tuin heeft staan. Tafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een betonnen tafel staat erg mooi in een moderne, strakke tuin. Een ronde mozaïektafel met of zonder bijpassende stoelen geeft een tuin echter een oriëntaalse uitstraling. De tuinmeubelen die u kiest hebben met andere woorden invloed op de sfeer in uw tuin.

Tafels voor iedere gelegenheid

Tuintafels kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Wanneer u gaat kamperen bijvoorbeeld, zult u ook een tafel willen meenemen. Bij vidaXL vindt u daarom speciale tuintafels die geschikt zijn voor de echte kampeerliefhebbers. De tafels zijn namelijk licht van gewicht, inklapbaar en verstelbaar in hoogte. U kunt ze dus eenvoudig in de auto doen en meenemen. Verder hebben we ook aan mensen met weinig ruimte gedacht. Onze balkontafels kunnen aan de balkonreling worden vastgemaakt en worden ingeklapt wanneer ze niet worden gebruikt.

 

Op zoek naar andere producten? Bekijk onderstaande categorieën:

Toon meer