24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Baby & peuter  (93)
Onderweg  (93)
Wandelwagens  (93)

Wandelwagens

Toont: 1-48 van 93

Stevige wandelwagens van vidaXL

Wanneer u er gezellig met uw kindje op uit wilt, is een wandel- of kinderwagen onmisbaar. Waar u vroeger waarschijnlijk de keuze had uit één soort of kleur, is het assortiment tegenwoordig enorm uitgebreid. Wanneer u weer dat u zwanger bent, zult u al snel de vraag krijgen: Weet je al welke kinderwagen je gaat kopen? Met de juiste wagen kunt u een echt statement maken! Kijk snel op vidaXL.nl voor ons volledige aanbod.

Gezegend met een tweeling? Bekijk onze dubbele kinderwagens

Naast onze enkele wandelwagens vindt u bij ons ook diverse wagens voor een tweeling. U hoeft dus niet meer moeilijk te doen met twee aparte wagens die of papa of mama mag duwen. Er is plek voor allebei! Ook wanneer u twee kindjes in dezelfde leeftijd heeft, is een dubbele variant zeer geschikt. De ene mag lekker achterin en de andere kan voor zich uit kijken in het voorste stoeltje. Natuurlijk is afwisselen wel zo leuk!

Een kinderwagen voor alle leeftijden

Bij vidaXL kunt u slagen voor een kinderwagen voor kleine baby’tjes, maar ook voor een wagen waar een of zelfs twee peuters in kunnen. Onze wandelwagens voor baby’s worden geleverd met zonnescherm en aparte reiswieg/autostoel die ook op de wagen kan worden geklikt. Voor peuters hebben we de moderne buggy’s met opbergruimte voor uw boodschappen. Deze buggy’s zijn eenvoudig op te vouwen en nemen tijdens het opbergen weinig ruimte in beslag.

Toon meer