24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Meubelen  (683)
Tafels  (683)
Eettafels  (683)

Eettafels

Toont: 1-48 van 683
  • ...

Grote en kleine eettafels

Wanneer u een groot gezin heeft of een hele grote eetkamer die wel wat opvulling kan gebruiken, kunt u kiezen voor een grote eettafel. Deze tafel wordt vaak gezien als het middelpunt van een woonkamer of keuken. Hier komt het gezin samen om te eten en wordt de dag even doorgenomen. Bij vidaXL vindt u eettafels van diverse materialen: van hout tot een combinatie metaal met een glazen blad. Daarnaast hebben wij mooie bartafels met stoelen die geschikt voor kleinere woningen of appartementen.

Tips voor het kiezen van een eettafel

Het kiezen van de juiste eettafel vraagt een beetje voorbereiding. Wij geven u graag een aantal handige tips.

  • Houd er rekening mee waar de tafel moet komen. Meet de ruimte en de tafel goed op, om teleurstelling te voorkomen.
  • Kies een tafel in de stijl van uw interieur. Een houten tafel past vaak in ieder interieur, maar een tafel met een glazen blad past bijvoorbeeld beter bij een moderne inrichting.
  • Houd rekening met het aantal stoelen dat u nodig heeft en dat de stoelen onder de tafel passen wanneer u ze niet tegelijkertijd koopt. Wanneer u drie stoelen naast elkaar wilt plaatsen, moet dit natuurlijk wel passen.

Stoelen kiezen

Wanneer de eettafel is gekozen, is het tijd om op zoek te gaan naar een paar mooie stoelen. Kies bijvoorbeeld voor mooie (kunst)leren stoelen bij een houten of glazen tafel. Het is ook een optie om verschillende soorten stoelen met elkaar te combineren. Denk hierbij andere materialen, vormen of kleuren.

Bartafels voor kleine ruimtes

Heeft u een kleine woning of woonkamer? Dan is het belangrijk dat u slim omgaat met de ruimte. Een bartafel is een goede oplossing: doordat de tafel hoger is, zorgt hij voor een ruimtelijke uitstraling.

Toon meer