24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Hardware

Toont: 1-48 van 7965
  • ...

Gereedschap voor alle handige klussers

Een van de sterke punten van vidaXL is ons zeer ruimte assortiment. U vindt bij ons bijvoorbeeld meubels, sportartikelen, maar ook hardware. Of u nu een professionele klusser bent of een amateur – in onze online shop vindt u producten voor allebei. Waar u in echte bouwmarkten vaak een flink bedrag betaalt voor bepaald gespecialiseerd gereedschap, zult u bij ons altijd hardware tegen de beste prijs vinden. Naast producten van ons eigen vidaXL merk, vindt u ook andere bekende merken zoals Irwin, Toolpack, Brennenstuhl en ProPlus in onze shop.

Diverse soorten hardware en gereedschap

Bij vidaXL vindt u diverse soorten hardware, bijvoorbeeld echte bouwmaterialen in de vorm van ramen, gevelbekleding en deurbeslag. Daarnaast hebben we ook materiaal voor elektriciens en diverse hekwerken om grote stukken land of een terrein af te schermen. Doordat wij zowel producten voor de specialisten onder ons als voor de thuisklussers hebben, kunt u het wat betreft gereedschap zo gek niet bedenken of u vindt het in onze shop. Wij zorgen graag voor een zo groot mogelijke variëteit aan producten, zodat we elke vakman tegemoet komen!

Bekijk ook gereedschap in onze veilingen en andere aanbiedingen

Van een goede deal worden we allemaal gelukkiger. Daarom vindt u op vidaXL ook verschillende veilingen en dag- en weekaanbiedingen. Kom regelmatig een kijkje nemen op onze webshop en wie weet zit het juiste hardware er voor u tussen. Wanneer u er snel bij bent, kunt u het beste koopje scoren!

Toon meer