Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Meubelen  (817)

Kantoormeubelen

Comfortabele kantoormeubelen

Kantoor - een plek waar veel mensen het grootste deel van hun week doorbrengen. Het is daarom erg belangrijk dat hier comfortabele meubelen staan, waardoor u zonder klachten kunt werken. vidaXL draagt graag een steentje bij aan comfort op de werkvloer met onder andere onze luxe bureaustoelen. Daarnaast vindt u hier verschillende mooie tafels die zeer geschikt zijn voor een thuiskantoor.

Groot aanbod kantoormeubilair

We gaan graag wat dieper in op onze bijzondere collectie bureaustoelen. Als extra motivatie om de top te bereiken kunt u alvast kiezen voor onze directiebureaustoelen. Deze luxe kantoormeubelen hebben mooie houten accenten op de leuningen, waardoor de stoel er CEO-waardig uitziet. Hetzelfde geldt voor de chesterfield stoelen. Wilt u graag wat kleur toevoegen aan uw kantoor, dan kunt u kiezen voor een exemplaar met blauw of oranje accenten. Voor wat extra snelheid tijdens het werk kiest u voor de racestoel, maar ook aan mensen die toe zijn aan wat ontspanning hebben we gedacht. Onze stoel met 7 massageprogramma’s zorgt ervoor dat u de hele dag door ontspannen kunt werken.

Bureaus, tekentafels en volledige sets

Bij vidaXL vindt u het allemaal binnen onze collectie kantoormeubelen! Onze tekentafels met of zonder kastje zijn zowel geschikt voor thuis als op kantoor. Wilt u in uw thuiskantoor zorgen voor een mooie inrichting, dan kunt u kiezen voor een van onze bureaus, bijvoorbeeld van gerecycled hout. Deze tafels geven een ruimte direct een luxe uitstraling. Wanneer u minder plek heeft, op kantoor of op een tienerkamer, dan hebben we een aantal handige computerbureaus. De plank voor het toetsenbord kan eenvoudig naar binnen worden geschoven om plaats te besparen.

Toon meer