24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Meubelen  (28)
Stoelen  (28)

Schommelstoelen

Ontspannen in een schommelstoel

Een schommelstoel is de ideale plek om heerlijk in te ontspannen. Wanneer u ’s avonds een boek leest of gewoon voor de televisie zit kan het rustgevend zijn om zachtjes heen en weer te schommelen. Er zijn varianten die slechts een beetje bewegen en stoelen die heel hard kunnen schommelen. Bij vidaXL vindt u verschillende comfortabele schommelstoelen. Toch geen fan schommelstoelen? Kijk dan eens in ons uitgebreide assortiment van barkrukken, eetkamerstoelen, armstoelen of massagestoelen.

Schommelstoel voor binnen en buiten

Er zijn niet alleen schommelstoelen voor binnen, maar u kunt ook in uw tuin al schommelend genieten van de zon. Schommelstoelen voor binnen zijn voorzien van een comfortabele voering, zodat u lekker kunt zitten. De exemplaren voor buiten zijn meestal van hout of staal gemaakt. Een paar leuke kussens in frisse kleuren maken deze stoelen helemaal af.

Voeg een beetje nostalgie toe aan uw huiskamer

Veel mensen krijgen een nostalgisch gevoel van een schommelstoel. Tegenwoordig ziet u ze niet meer veel, terwijl ze vroeger in vrijwel iedere huiskamer te vinden waren. Wanneer u een jong gezin heeft, zult u merken dat schommelen met uw kinderen kalmerend werkt.

Voor jong en oud

Kinderen kunnen een leuke schommelstoel altijd waarderen. Een dergelijke stoel is echter ook geschikt voor oudere mensen. Wanneer de zitting van de stoel niet al te diep is, kunnen ze door het schommelen gemakkelijker opstaan.

Toon meer