Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Speelhuizen

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
OEPS! Het product waar je naar op zoek bent is momenteel niet op voorraad. Je vindt soortgelijke producten hier.

Diverse speelhuisjes bij vidaXL

Kinderen zouden tegenwoordig alleen maar met hun tablet spelen of achter de computer zitten en niet meer buiten willen spelen. Met de speelhuisjes van vidaXL geeft u ze een duwtje in de goede richting. U zult meteen merken dat kinderen hun speelvaardigheid ontwikkelen en ’s avonds niet meer naar binnen willen. In onze webshop vindt u naast gewone huisjes waar kinderen in kunnen spelen ook complete speeltoestellen met schommels en glijbanen. Bekijk het volledige assortiment op vidaxl.nl.

Maak uw kinderen blij met een speelhuisje

Om uw kinderen te stimuleren buiten te spelen, kunt u ze een beetje helpen. Wanneer u buiten voldoende plek heeft, is het leuk om te kiezen voor een speeltoestel. We hebben vroeger allemaal wel geschommeld en zijn honderd keer achter elkaar van dezelfde glijbaan afgegaan. Deze vorm van plezier zorgt ervoor dat uw kinderen lekker bewegen! Daarnaast zijn speeltoestellen ideaal om samen met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes op en in te spelen. Met diverse accessoires kunt u het huisje nóg leuker maken.

Plezier voor uw kleine avonturier

Laat uw kinderen op avontuur gaan in de achtertuin met behulp van een van onze speelhuisjes. Een van onze eigen uitgebreide huisjes met schommels, glijbaan en klimwand zorgt voor urenlang speelplezier. Alle speeltoestellen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, waardoor ze zonder problemen buiten kunnen blijven staan. De toestellen en huisjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zorg ervoor dat u van te voren de plek waar het moet komen te staan goed opmeet om teleurstelling te voorkomen.

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

vidaXL respecteert je privacy
*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten