24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Huis & tuin  (176)
Zwembaden & spa's  (176)
Zwembaden  (176)

Zwembaden

Toont: 1-48 van 176

Heerlijk afkoelen in een van onze zwembaden

Een zwembad in de tuin wordt door veel mensen gezien als een luxe. Er zijn tegenwoordig echter diverse grote bovengrondse zwembaden verkrijgbaar waar u ’s zomers veel plezier aan zult beleven met uw familie en vrienden. Bij vidaXL vindt u zwembaden die vooral snel kunnen worden opgezet: zowel de varianten met frame als de opblaasbare zwembaden. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse afmetingen. Er is een geschikt zwembad voor iedereen!

Verschillende soorten zwembaden

Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen twee soorten zwembaden: met frame of opblaasbaar. Beide baden hebben hun eigen voor- en nadelen die wij graag voor u op een rijtje zetten. Zwembaden met frame zijn over het algemeen iets steviger, groter en minder gevoelig voor lekkages dan opblaaszwembaden. Vanwege de afmetingen laten veel mensen deze zwembaden de hele zomer buiten staan. Houd hier rekening mee, wanneer uw tuin niet zo groot is. Opblaasbare zwembaden daarentegen kunnen gemakkelijk worden leeggelaten. Daarnaast zijn deze baden ook verkrijgbaar in kleine afmetingen, zodat ze geschikt zijn voor kleine kinderen om in te spetteren.

Handige accessoires

Wanneer u een zwembad de hele zomer buiten laat staan, is het belangrijk dat u het goed onderhoudt. Er zijn diverse pompen verkrijgbaar die het water filteren en vrij houden van vuil. Andere handige accessoires zijn zwembadstofzuigers, afdekzeilen, trapjes en verlichting. Een populaire toevoeging aan zwembaden is een warmtewisselaar. Het water heeft zo altijd een aangename temperatuur. U vindt bij vidaXL met andere woorden alles voor uw zwembad.

Toon meer