Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Meubelen  (511)

Matrassen

Matrassen in allerlei soorten en maten

Wanneer u een bed heeft uitgekozen, hoeft u er alleen nog maar een comfortabele matras bij te kiezen. Het kiezen van een matras is zeer persoonlijk. Voordat u de zoektocht begint, is het verstandig om te kijken welke matras u op het moment heeft en of u hier tevreden mee bent. Dit kan het maken van een keuze een stuk eenvoudiger maken. Bij vidaXL vindt u zowel harde als zachte matrassen van diverse materialen.

Stevigheid van uw matras

Het kiezen van een geschikte matras is met de juiste voorbereiding een fluitje van een cent. Zorg er ten eerste voor dat de hij op uw bed past. Een andere keuze die u moet maken heeft te maken met de stevigheid van de matras. U kunt kiezen voor een stevige, middelharde of zachte variant. Dit is volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

Kies een geschikte vering

Er zijn verschillende veringen waar u uit kunt kiezen. Matrassen met binnenvering zijn erg populair, doordat ze goed ondersteunen en niet snel doorzakken. Een ander soort vering is de pocketvering. Ook deze voering zorgt voor voldoende steun tijdens de nacht. Een nadeel van deze veringen is dat u ze na jaren van gebruik kunt gaan voelen. De voering slijt, waardoor de veren tevoorschijn komen. U kunt daarom ook kiezen voor een traagschuim of latex matras. Deze varianten bieden voldoende ondersteuning en vormen zich naar uw lichaam. Wanneer u opstaat, neemt de hij de oorspronkelijke vorm weer aan.

Toon meer