Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Beregening & irrigatie

Tuinsproeier voor een stralende groene tuin

Tijdens de warme zomermaanden is goede bewatering van al het groen buiten onmisbaar. Bij vidaXL vindt u daarom alles om uw tuin gezond en groen te houden. Planten in potten kunt u goed bijhouden met een gieter, maar een groot gazon heeft toch echt een goede tuinsproeier nodig. We hebben naast sproeiers ook watertimers, tuinslangen en andere hulpstukken.

Geavanceerde apparatuur voor uw tuinsproeier

De meeste tuiniers weten dat het bewateren van de tuin midden op een warme dag geen goed idee is. Veel water zal verdampen en dus niet op uw gazon of planten terecht komen. Wanneer u echter ’s ochtends wilt beginnen, maar ook moet werken, is er niemand om de tuinsproeier tussendoor uit te zetten. ’s Avonds zou een optie kunnen zijn, maar wellicht wilt u nog een terrasje pakken of gezellig op bezoek gaan bij vrienden. Voor deze gevallen raden wij een watertimer eventueel met daglichtsensor aan. U kunt de timer precies instellen, zodat er geen water wordt verspild.

Verzorg uw bloemen samen met vidaXL

Naast onze sprinklersystemen, hebben we ook een ander soort tuinsproeier. Bewateringsspikes zijn speciaal ontworpen om planten water te kunnen geven terwijl u op vakantie bent. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zullen ervoor zorgen dat uw bloemen en planten er stralend uit blijven zien. We houden bij vidaXL niet van verspilling en zorgen er met druppelslangen dan ook voor dat al het water bij de bloemen en platen terecht komt. Kijk voor ons volledige assortiment op Kijk snel op vidaxl.nl.

Toon meer