Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Meubelen  (21)
Tafels  (21)
Klaptafels  (21)

Klaptafels

Handige vouwtafels

Wanneer u niet veel ruimte heeft of een tafel niet altijd nodig heeft, dan is een vouwtafel de ideale oplossing. Deze tafels zijn eenvoudig in te klappen en kunnen daardoor eenvoudig ruimte besparen. vidaXL heeft zowel vouwtafels voor binnen als voor buiten. U vindt bij ons ook inklapbare behangtafels. Deze worden slechts een paar keer gebruikt, waardoor het handig is als ze zonder al te veel plaats in te nemen kunnen worden opgeborgen.

Vouwtafels voor kleine ruimtes

In een kleine ruimte is het handig als u kiest voor een tafel die eenvoudig kan worden ingeklapt. Overdag kunt u de plek van de eettafel bijvoorbeeld benutten als loopruimte. Hetzelfde geldt voor een vouwtafel in een kleine tuin. Wanneer u buiten wilt zitten of eten, pakt u snel de tafel erbij. Ingeklapt neemt hij niet veel ruimte in en kan dus eenvoudig in de garage worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. Hetzelfde geldt voor behangtafels.

Tafels voor binnen en buiten

Vouwtafels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Een inklapbare tuinset is handig, omdat u de meubels na het zomerseizoen ook gemakkelijk weer kunt opbergen. Ze nemen daarnaast niet veel ruimte in wanneer ze zijn ingeklapt. Inklapbare bijzettafels zijn ook erg handig. Wanneer er veel visite is of u wat extra plek nodig heeft om bijvoorbeeld hapjes neer te zetten, kan het tafeltje gemakkelijk worden uitgeklapt.

Toon meer