24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Meubelen  (768)
Stoelen  (768)
Barkrukken  (768)

Barkrukken

Toont: 1-48 van 768
  • ...

Kleurige barkrukken

Wanneer u een bartafel heeft, een ingebouwde bar of ruimte aan uw aanrecht, dan zijn barkrukken erg geschikt als stoel. De barkruk verschilt van een echte kruk in die zin dat ze vaak zijn voorzien van op zijn minst een rugleuning. U moet namelijk wel comfortabel kunnen eten. Bij vidaXL vindt u diverse barkrukken met of zonder rugleuningen en/of armleuningen in frisse kleuren. De stoelen staan goed bij een neutrale bartafel.

Comfortabele barkrukken voor ieder interieur

Bij vidaXL vindt u diverse barstoelen die goed zullen staan in ieder interieur. De diversiteit aan kleuren zorgt dat er voor ieder interieur een geschikte kruk te vinden is. U heeft daarnaast de keuze tussen krukken met en zonder rugleuning of armleuning. Wanneer u ze graag volledig onder het aanrecht of de tafel wilt kunnen schuiven, zijn armleuningen wellicht niet handig. Ook wat betreft materiaal is er genoeg te kiezen. Denk aan een mooie stoffen, houten of kunstleren barkruk.

Extra zitruimte voor visite

Komen er extra eters of geeft u een feestje? Dan kan een barstoel er eenvoudig bij worden getrokken. Doordat de meeste van onze krukken in hoogte verstelbaar zijn, kan het bezoek op (ongeveer) dezelfde hoogte zitten als mensen die op de bank of andere stoelen zitten.

Koop één kruk of een hele set

Een set barkrukken kan handig zijn wanneer u een bartafel heeft. Heeft u slechts stoelen nodig om bij het aanrecht te schuiven of voor een kleine tafel, dan kunt u kiezen voor een enkele kruk of een set van twee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Toon meer