24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd

Meubelsets

Toont: 1-48 van 3545
  • ...

Creëer eenheid met onze meubelsets

U zorgt meteen voor eenheid in uw interieur door te kiezen voor een meubelset. U hoeft niet op zoek te gaan naar bijpassende stoelen voor die mooie eetkamertafel: alles wordt in een set geleverd. Daarnaast spaart u door te kiezen voor een set ook geld uit. Zes losse stoelen en een tafel zijn nu eenmaal vaak duurder. U vindt diverse mooie meubelsets in onze webshop, denk bijvoorbeeld aan sets voor de keuken, eetkamer, woonkamer en badkamer. Een ruime keuze voor elke ruimte!

Een eetkamerset voor elke stijl

Door ons assortiment ruim en gevarieerd te houden, zorgen we ervoor dat we een groot aantal tevreden klanten hebben. Een paar voorbeelden zijn onze moderne eethoeken die goed passen bij mensen met een strak interieur. Kies voor wit of zwart en zorg ervoor dat het geheel een rustige uitstraling heeft. Heeft u minder ruimte in bijvoorbeeld een keuken, dan zijn onze barsets een goede oplossing. De tafels zijn kleiner en hoog, waardoor u een gevoel van ruimte creëert.

Andere sets om indruk mee te maken

Bij vidaXL slaagt u voor een meubelset voor verschillende ruimtes in huis. Met een set zorgt u voor een rustige uitstraling. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze badkamermeubels met spiegels, kastjes, wandplanken en wasbakken. U bent in één klap klaar, waardoor u snel verder kunt naar het volgende project in huis!

Toon meer