Meubelinspiratie voor je thuiskantoor

Laat je inspireren door onze meubelideeën voor je thuiskantoor en koop de benodigdheden voor een productieve werkomgeving in huis.Zet de puntjes op de 'i'

Vul je werkruimte met accessoires die bij je persoonlijkheid passen.
Gerelateerde pagina's

Soms moet je graven om iets te vinden.

Thuiskantoorcollectie

Combineer een variatie aan essentiële artikelen voor je thuiskantoor.

Welke interieurstijl heeft jouw voorkeur?

Welke interieurstijl past het beste bij jou?

Hoe kies je een gamingstoel

Hoe meer je zit, des te belangrijker je keuze is.


De mooiste kantoorinrichtingen van onze klanten

Wij vinden jullie allemaal interieurontwerpers.Meer inspiratie


 

Van onze winkel naar jouw huis - Doe mee met de #sharemevidaxl galerij!

Laat je inspireren door vidaXL!

Wil je jouw eigen droomhuis ontwerpen? Naast een breed scala aan producten om uit te kiezen, heb je soms ook een beetje wooninspiratie nodig. Om je bekend te maken met de meest gangbare stijlen en mooiste trends hebben we dit ongelooflijk nuttige inspirerende gebied gecreëerd. Bekijk de voorbeelden in onze blog. Elke blogpost biedt waardevolle interieurinspiratie, decoratietips en meubelideeën.

Verder hebben we een aantal gedetailleerde aankoopgidsen over must-have producten ontwikkeld om je te helpen slimme keuzes te maken bij het kopen. Voor meer woon- en tuininspiratie en om het inrichten makkelijker te maken, geven we je de mogelijkheid om elke kamer afzonderlijk te ontwerpen. Dit helpt je om te concentreren op de keuzes die je maakt qua inrichting en meubels voor een specifiek deel, zodat je huis perfect aansluit op jouw behoeften.


#sharemevidaXL: onze producten, jouw design

Wij putten onze wooninspiratie uit echte huizen en uit de mensen die onze oplossingen en stylingstips in hun woonruimte integreren. Onze klanten zijn dus de echte helden die ons inspireren. We waarderen het enorm als ze hun interieur met ons delen, zodat wij het als bron van woon- en tuininspiratie kunnen gebruiken.

Daarom hebben we een plek gecreëerd waar alle interieurstijlen en trends van 2022 samen kunnen komen en waar onze klanten in de schijnwerpers staan. Laat je inspireren door wat onze klanten gemaakt en gepost hebben op onze #sharemevidaxl pagina, die helemaal in het teken staat van jullie creatieve designs. Je ziet hier hoe een groot aantal van onze producten staat te stralen bij iemand thuis. Zo kun je je beter voorstellen hoe producten in jouw interieur kunnen passen en dat maakt het ontwerpen van jouw ideale woonplekje alleen maar makkelijker. Wil je worden uitgelicht? Bekijk hier de voorwaarden!


Meld je aan voor de inspirerende nieuwsbrieven

Wist je dat wooninspiratie meestal begint met af en toe een interessante e-mail? Maak kennis met onze inspirerende nieuwsbrieven! Meld je aan en we sturen je onze ongelooflijk nuttige nieuwsbrieven. Alles van woon- en tuininspiratie tot decoratietips en enorme collecties aan coole dingen die in elk huis zouden passen, je vindt het allemaal in onze nieuwsbrieven.

Je hoort als eerste over onze nieuwe blogposts, baanbrekende trends en al het nieuws over populaire stijlen. Kortom, alle inspiratie die je nodig hebt om je huis en tuin stijlvol in te richten. Meld je aan voor onze inspirerende nieuwsbrieven en word lid van de vidaXL community!