24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Opbergboxen voor buiten

Toont: 1-48 van 97

Opbergboxen voor uw tuin

Wanneer u geen plek heeft voor een groot tuinhuis of andere opslagruimte, zijn opbergboxen een goede keuze. Deze kisten kunnen in de tuin worden geplaatst en bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld uw tuinspullen of tuinkussens. vidaXL heeft een groot aantal opbergboxen in het assortiment. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meer dan één kist aan te schaffen wanneer u graag meer opbergruimte wilt.

Ruime keuze aan opbergboxen

U kunt kiezen uit veel verschillende boxen. Wanneer u de kist buiten neer wilt zetten, is het aan te raden een variant te kiezen die bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Bij vidaXL vindt u verschillende opbergkisten van weerbestendig hars of hardhout. U kunt kiezen voor een kist met een grote inhoud, zodat u er al uw tuinmaterialen in kwijt kunt. De kisten kunnen daarnaast dienstdoen als handig zitje, bijvoorbeeld tijdens een tuinfeest.

Spullen veilig opbergen

Opbergboxen zijn ideaal voor het opbergen van spullen. Er bestaat echter wel een risico op condensvorming, omdat de kist de hele dag door buiten staat. Wij raden daarom aan om bijvoorbeeld kussens of andere spullen die gevoelig zijn voor vocht in een extra opberghoes te bewaren. Wanneer u aan het begin van de lente de kussens uit de kist haalt, zult u zien dat alles er nog uitstekend uitziet.

Toon meer