24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Voertuig & onderdelen

Toont: 1-48 van 5173
  • ...

Voertuigonderdelen bij vidaXL

Een van de sterke kanten van vidaXL is ons grote assortiment. Naast verschillende mooie meubels, vindt u hier ook hardware en diverse voertuigonderdelen. Deze onderdelen lopen uiteen van elektronica voor motorvoertuigen tot het meest diverse handgereedschap. Onze rode koffertjes bevatten al het gereedschap dat nodig is tijdens het klussen aan uw auto. U kunt ze gemakkelijk vervoeren en weer opbergen als u klaar bent met de werkzaamheden.

Bekijk het uitgebreide assortiment voertuigonderdelen

Naast gereedschap, kunt u bij ons ook terecht voor complete voertuigonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan stuurbekrachtigingspompen, spatborden en wielnaven. Om het geschikte onderdeel voor uw auto te vinden, kunt u gebruik maken van onze filters. Houd er rekening mee dat er geen montagehandleiding wordt meegeleverd. Zorg er dus voor dat er een monteur in de buurt is die u kan helpen met de montage van onze onderdelen. Verder is het belangrijk goed te kijken naar het type product dat u nu in uw auto heeft, zodat u altijd het juiste onderdeel bestelt.

Eenvoudig online voertuigonderdelen bestellen

Voor gespecialiseerde voertuigonderdelen hoeft u niet per se langs te gaan bij een garage. Bent u zelf een beetje handig of kent u een (amateur)monteur, dan kunt u heel goed online uw onderdelen bestellen en zelf (laten) plaatsen. Dit scheelt tijd, maar zeker ook geld. Zorg ervoor dat u van te voren wel voldoende onderzoek doet, om teleurstelling te voorkomen!

Toon meer