Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Hardware  (344)
Tuinafscheidingen  (344)
Poorten  (344)

Poorten

Toont: 1-48 van 344

Maak uw schutting af met een mooie tuinpoort

Wanneer u een schutting of tuinhek heeft gekozen, kunt u ervoor kiezen om hier ook een tuinpoort in te plaatsen. Vooral wanneer u een directe ingang wilt naar uw tuin, is een poort onmisbaar. Bij vidaXL vindt u een ruim aanbod bestaande uit enkele, dubbele, metalen en houten tuindeuren. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u er zeer lang plezier van zult hebben.

Grote en kleine poorten

Afhankelijk van hoe groot uw tuin is, kunt u kiezen voor een grote of een kleine poort. Een dubbele deur straalt vaak stijl en klasse uit. Voor een kleiner oppervlak is een enkele deur voldoende. Beide varianten zijn verkrijgbaar in metaal en hout.

Afsluiting voor een weiland

Een belangrijke plek waar een poort zeker niet mag ontbreken is rondom een weiland. Heeft u bijvoorbeeld koeien of paarden die heerlijk hebben staan grazen, dan wilt u zelf eenvoudig de wei in kunnen lopen om ze weer naar binnen te kunnen brengen. Hiervoor vindt u bij vidaXL speciale poorten die na openen weer in het slot vallen. Ze zijn gemaakt van robuust materiaal van hoge kwaliteit en daardoor bestand tegen weer en wind.

Toon meer