vidaXL heeft ruim 10 jaar ervaring in grensoverschrijdende e-commerce en biedt u de mogelijkheid om uw verkoopcijfers snel en moeiteloos te laten stijgen. Schrijf u vandaag nog in voor ons Affiliate Program en profiteer van onze deals!

Met behulp van onze beste deals helpen we u te groeien en nieuwe klanten te werven. U heeft toegang tot onze product feeds, coupons en andere marketingmaterialen. Uw Accountmanager onderhoudt het contact om samen unieke deals te creëren die aansluiten op uw behoeften. Val op met het vidaXL Affiliate Program!

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"We werken nu bijna drie jaar samen met vidaXL als affiliate partner en zij zijn altijd één van onze beste partners geweest. vidaXL staat altijd open voor nieuwe ideeën zodat wij voortdurend het beste uit onze relatie kunnen halen"

– Florine van de Werff, Vouchercloud

 

 
 

1. Schrijf u in:

Schrijf u in voor ons Affiliate Program en vidaXL zal uw aanvraag binnen enkele werkdagen beoordelen.

 

2. Sluit u aan bij programma’s in diverse landen:

Selecteer de programma’s van de landen waar u graag zou willen verkopen.

 

3. Kies uw deals:

Beslis welke aanbiedingen en marketingmaterialen u gebruikt op uw website.

 

4. Genereer omzet:

Als een click vanaf uw website leidt tot een transactie op onze webshop krijgt u uw commissie aan de hand van onze Last Click Attribution.

 

5. Level up!

Hoe meer omzet u genereert, des te hoger is uw commissie! We bieden 3 verschillende niveaus: brons, zilver en goud.

 

6. Verdien geld:

Uw commissie wordt maandelijks uitbetaald zodra u €25,- heeft verdiend. 

 

Voorwaarden:

Let op: we controleren of uw website voldoet aan onze criteria, gezien het feit dat er enkele voorwaarden aan ons vidaXL Affiliate Program zitten. We verbieden bijvoorbeeld click-stimulation software. Daarnaast is racistische, pornografische, gewelddadige, haatdragende en criminele inhoud niet toegestaan binnen ons Affiliate Program. We willen u vriendelijk verzoeken de Restricties te raadplegen voor het volledige overzicht om zeker te weten dat uw website aan de voorwaarden voldoet.

 
 

Profiteer van onze aanbiedingen en trek vandaag nog nieuwe klanten aan of creëer uw eigen deals met uw Account Manager. Pluk de vruchten van onze dynamische commissiemodellen en verdien snel geld! Blink uit met het vidaXL Affiliate Program!