Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Meubelen  (1308)
Banken  (1308)

Banken

Toont: 1-48 van 1308
  • ...

Comfortabele en goedkope banken kopen

Een woonkamer zonder bank is als een bed zonder beddengoed: onmisbaar! De bank creëert een eenheid in je zithoek en heeft meerdere zitplaatsen. Plaats er een paar goede stoelen en een mooi tapijt bij en de zithoek is af! Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele en goedkope bank, kun je bij vidaXL terecht. Hier vind je diverse mooie hoekbanken, slaapbanken en tweezitsbanken en driezitsbanken.

Kies de juiste bank

Een nieuw bankstel kiezen is vaak een hele opgave. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Denk ten eerste aan de vorm van de bank. Je kunt kiezen voor een twee- of driezitsbank, maar een hoekbank is tegenwoordig ook erg populair. Het is dan niet per se nodig om ook een stoel bij de zithoek te plaatsen, omdat je al een groot aantal zitplaatsen hebt. Banken worden daarnaast gemaakt van diverse materialen. Denk aan (kunst)leer en stof. Waar je voor kiest hangt af van persoonlijke voorkeuren. Een leren bankstel zorgt bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling, maar kan soms ook kil aandoen. Houd tot slot rekening met de afmetingen van de bank. Kies een mooi plekje in de woonkamer en meet zorgvuldig hoeveel ruimte er is.

Kies de juiste decoratie

Wanneer je een bank hebt uitgekozen, is het tijd om hem te decoreren. Dit klinkt misschien vreemd, maar met een paar leuke kussens of een mooie plaid, maak je de bank nóg mooier. Een neutrale kleur wordt opgefrist met een paar kleurrijke kussens met of zonder print. Een warme plaid over de leuning staat erg mooi en is daarnaast fijn wanneer het ’s avonds fris is. Succes met je zoektocht!

Toon meer