Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Meubelen  (188)

Badkamermeubelsets

Badkamermeubels voor extra opbergruimte

Opbergruimte is erg belangrijk in een badkamer. U merkt pas hoeveel spullen hier daadwerkelijk staan, wanneer deze ruimte wegvalt. Denk aan verzorgingsproducten, make-up en reserveproducten. Daarnaast ziet uw badkamer er een stuk opgeruimder uit wanneer alles netjes is opgeborgen. U kunt de kastjes los kopen of in een set. vidaXL heeft bijvoorbeeld leuke badkamermeubels die bestaan uit een aantal kastjes en een spiegel.

Een badkamerkastje voor iedere stijl

Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Wanneer u een strakke, witte badkamer heeft, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wit hoogglans kastje met een spiegel. De gladde buitenkant past perfect bij een modern interieur. Heeft u een klassieke of landelijke badkamer dan zijn er weer andere opties. De badkamerkastjes van gerecycled hout van vidaXL bijvoorbeeld staan prachtig in een badkamer in landelijke stijl. De verschillende houtsoorten en kleuren creëren een bijzonder effect. Wat de kasten extra bijzonder maakt is dat ze handgemaakt zijn.

Hangkastjes en staande kasten

In grote badkamers is het mogelijk om te kiezen voor meerdere badkamerkasten. Dit kan een staande kast zijn met een deurtje of met planken in combinatie met een hangkast. Hangkasten worden vaak gebruikt in kleinere ruimtes. De meubels worden aan de muur gemonteerd, zodat u ruimte op de vloer vrij houdt. Sommige kastjes zijn voorzien van een spiegel. Deze kunnen boven de wastafel worden gehangen. Ook dit is een ruimtebesparende oplossing.

Toon meer