Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Spiegels

Bekijk uzelf in een van onze mooie spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Bent u iemand die ieder moment van de dag in de spiegel kijkt of gebruikt u hem alleen ’s ochtends en ‘s avonds tijdens het tandenpoetsen? Waar u de spiegel ook voor gebruikt, hij is onmisbaar in ieder huishouden. U kunt niet alleen controleren of u er zelf nog tip top uitziet, maar een spiegel kan een ruimte ook aanzienlijk groter laten lijken. Bij vidaXL vindt u diverse staande spiegels, sieradenkasten met spiegel en kleine make-up spiegels.

Grote en kleine spiegels

Spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. In een grote passpiegel kunt u zichzelf helemaal bekijken. Daarnaast zorgt een grote spiegel ervoor dat een kleine ruimte groter oogt. Hetzelfde geldt voor wandspiegels. Wanneer u deze tactisch ophangt, zorgt hij voor meer licht in een kamer. vidaXL denkt ook aan mensen die behoefte hebben aan kleinere spiegels. Deze kunt u bijvoorbeeld op een tafel zetten tijdens het opmaken.

Spiegel met verlichting

Goede verlichting is onmisbaar bij een spiegel. Vooral de badkamerspiegel wordt vaak gebruikt en moet goed worden verlicht. Bij vidaXL vindt u badkamerspiegels met een aantal led-lampjes op de spiegel zelf. Een bijzonder item is de sieradenkast met led-lamp en spiegeldeur. Uw sieraden zijn goed zichtbaar door de ingebouwde led-lamp. Wanneer de kast dicht is, ziet u een grote spiegel met een MDF lijst.

Toon meer