24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Huis & tuin  (1205)

Parasols en zonneschermen

Toont: 1-48 van 1205
  • ...

Creëer schaduw met parasols en zonweringen

Wanneer u in de zomer buiten bent, wilt u misschien niet altijd in de felle zon zitten. Zeker een tuin op het zuiden kan af en toen wel wat schaduw gebruiken. Een mooie oplossing voor dit probleem zijn parasols en zonweringen. Beide zorgen voor schaduw en beschermen u tegen felle zonnestralen. vidaXL heeft een ruime keuze aan zowel parasols als luifels en paviljoens in diverse soorten en maten.

Diverse soorten parasols en zonweringen

Parasols en zonweringen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een parasol met of zonder voet. Parasols met voet hebben als voordeel dat ze steviger blijven staan. De varianten zonder voet moeten vaak in de grond worden gestoken en kunnen gemakkelijker omvallen. Ook wat betreft het parasoldoek is er veel te kiezen; denk aan vorm, kleur en materiaal. Sommige mensen geven de voorkeur aan een onopvallende groene parasol, terwijl anderen meer houden van een leuk kleurtje in de tuin. Er is voor ieder wat wils! Zonweringen zijn een andere goede optie om schaduw te creëren. Kies voor een echte tent of een scherm dat tegen de muur kan worden geplaatst. Luifels zijn een goede keuze wanneer u de zon en warmte buiten uw huis wilt houden.

Meer schaduw in de tuin

In de zomer zult u vast wel eens gezellig buiten eten. Op hele warme dagen is het vechten voor een plekje in de schaduw onder de parasol. Wanneer u graag schaduw wilt creëren voor de hele tafel, kunt u kiezen voor een grote zweefparasol. Deze parasol wordt aan de zijkant van de tafel geplaatst, maar hangt over het hele oppervlak. Een oprolbaar windscherm zorgt ook voor veel schaduw. Een voordeel is dat het kan worden opgerold en vrijwel geen plek in beslag neemt.

Toon meer