24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Meubelen  (444)

Bijzettafels

Toont: 1-48 van 444
  • ...

Functionele bijzettafel

Een bijzettafel is zowel nuttig als decoratief. U kunt ze naast de bank neerzetten als extra tafeltje, maar ook op een andere plek in uw interieur. De tafels zijn klein en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Wanneer u even plaats tekort heeft op de salontafel, kan dit tafeltje er eenvoudig bij worden getrokken. In het assortiment van vidaXL vindt u verschillende (houten) bijzettafels die mooi staan in ieder interieur.

Voeg een bijzettafel toe aan uw interieur

Wanneer u vaak te weinig plaats heeft op uw salontafel, kunt u ervoor kiezen een bijzettafel aan te schaffen. Deze kleine tafeltjes kunt u bijvoorbeeld naast de bank plaatsen of tegen een lege muur. Ze zijn dus functioneel en dienen tegelijkertijd als decoratie. Tijdens verjaardagen of andere momenten met veel gasten kan een bijzettafel snel bij de zithoek worden gezet. Sommige tafeltjes zijn voorzien van een of meerdere lades. Ze zijn dus ideaal voor het opbergen van kleine spullen.

Frisse witte tafels

Bij vidaXL vindt u bijzettafels in verschillende materialen en neutrale kleuren. Hierdoor passen ze in ieder interieur. Kies voor een tafeltje in een frisse witte kleur en plaats hem tegen een gekleurde muur, waar hij nog meer zal opvallen.

Kleine en grote varianten

Wanneer u veel ruimte in huis heeft, kunt u kiezen voor een grote bijzettafel. Hier kunt u meer spullen op kwijt. Wanneer u weinig ruimte heeft is een telefoontafel ook een goede oplossing. Dit is een klein vierkant tafeltje, dat zoals de naam al zegt, groot genoeg is om een telefoon op te plaatsen.

Toon meer