24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Huis & tuin  (1368)

Bloempotten & plantenbakken

Toont: 1-48 van 1368
  • ...

Decoreer uw tuin met mooie potten

Met een paar mooie potten in uw tuin, kunt u eenvoudig een leuke sfeer creëren. Daarnaast is het mogelijk om op deze manier kleur toe te voegen aan al het groen van buiten. Bij vidaXL vindt u potten in verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een set potten van een natuurlijk materiaal als wilgenhout of waterhyacint. Deze materialen gaan mooi op in de omgeving en combineren goed met groene planten.

Potten in sets of alleen

De ideale manier om eenheid te creëren in uw tuin, is door te kiezen voor een aantal dezelfde potten in verschillende afmetingen. U kunt deze bij elkaar plaatsen, maar ook op verschillende plekken in de tuin neerzetten. vidaXL heeft verschillende leuke sets in het assortiment, waaronder plantenbakken van bamboe of hangbakken van wilgenhout of wicker. Het is ook leuk om te kiezen voor één eyecatcher in de tuin, bijvoorbeeld een grote houten bak waar verschillende planten in kunnen worden gepoot.

Decoratie op uw balkon

Om toch een beetje groen toe te voegen aan een balkon, kunt u voor een ruimtebesparende optie kiezen. Hang bakken aan de reling van het balkon of kies voor een pot die kan worden opgehangen. Planten op het balkon zien er gezellig uit en zorgen ervoor dat u, ondanks dat u geen tuin heeft, toch kunt genieten van de natuur.

Toon meer