Bohemian interieurstijl

Een kleurrijk en eclectisch interieur met een persoonlijk tintje

 

Een bohemian interieur voelt alsof je op vakantie bent in je eigen huis. Deze interieurstijl is gevuld met levendige kleuren, natuurlijke materialen, texturen en gedurfde patronen. De stijl is ook ideaal voor alle spullen die je tijdens je reizen verzameld hebt. Als je je creativiteit de vrije loop wilt laten dan is bohemian de interieurstijl voor jou!

 

Bekijk alle bohemian producten

 

Heldere kleuren en gewaagde patronen

Het gebruik van kleuren en patronen is erg belangrijk in een boho interieur. Bohemian is een eclectische stijl waar alles mogelijk is. Wees niet bang voor onverwachte combinaties! Aardetinten worden vaak gecombineerd met juweeltinten en heldere metallics als accentkleuren. Behang met een stoere print, vloerkleden, sierkussens en dekens representeren je persoonlijkheid. Als je echt wilt dat je interieur bohemian ademt, hang dan een wandtapijt in je woon- of slaapkamer.

 


 

 

 

Bohemian meubelen & accessoires

Geen enkel bohemian interieur is hetzelfde. Bohemian is de perfecte stijl als je iets unieks wilt creëren. Boho meubelen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals rattan, bamboe, riet, jute, sisal en gerecycled hout. Met deze stijl kun je je reizen opnieuw ervaren door je mooiste souvenirs in een kast of op een bijzettafel te plaatsen.

 

 

Bekijk alle bohemian producten

 

 

 

 

 Zie alle stijlen voor 2022