Kinderkamer categorieën


Bij het inrichten van een kinderkamer draait het allemaal om creativiteit en plezier. Met onze inspiratie voor kinderkamers wordt dit een fluitje van een cent. Kinderkamermeubels moeten praktisch en veilig zijn, maar zeker niet saai. Van opvallende kleuren tot speelse patronen; er zijn oneindig veel manieren om van de kinderkamer een vrolijke ruimte te maken.

Begin met een comfortabel bed, functionele opbergruimte en een speelplek. Voeg wat extra’s toe met decoratie zoals wandstickers, kleurrijke vloerkleden en speelse verlichting. Je kunt hiermee een kamer creëren die je kleintjes vult met verbeelding en plezier!Kinderkamer collecties


Welkom in de wereld van kinderkamer essentials! Je hebt natuurlijk coole meubels en speelse accessoires in een kinderkamer. Van slaapkamermeubilair tot beddengoed en educatief speelgoed; wij hebben alles wat je nodig hebt om de kamer van je kind om te toveren in een paradijs. Voeg speelgoed toe om creativiteit en verbeelding aan te moedigen. Bovendien zal je kind een kamer hebben die echt van hem of haar is.

Beddengoed voor kinderen


Kinderspeelgoed


Activiteiten voor kinderen

-10%
€ 14.99

Inc. btw


Kinderkamer decoratietips & -ideeën


Een kinderkamer inrichten is een heel avontuur op zich. Andere kinderkamer-ideeën ontdekken? Bekijk dan ook hemelbedden en krijtborden. Vergeet niet opbergruimte toe te voegen voor een rustige kinderkamer na het spelen. Met wat creativiteit en veel verbeeldingskracht, kun je een kamer maken waar je kind de komende jaren volop van zal genieten.

Leuke wanddecoratie voor kinderkamers

We hebben een selectie van prachtige ideeën verzameld voor het decoreren van de kinderkamermuur om je te helpen bij het creëren van de ideale slaapkamermuurdecoratie.

Verder lezenkeyboard_arrow_right

De 3 beste ideeën voor een roadtrip met kinderen

We delen de ultieme tips voor een leuke en gemakkelijke roadtrip met kinderen; lees snel verder.

Verder lezenkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


We vinden het leuk om te zien hoe onze klanten een mooi interieur creëren met onze items via #sharemevidaXL op Instagram. Ook jij kan lid worden van onze community en je eigen interieur of tuinontwerp met producten van vidaXL delen. Deel je passie voor interieur zodat we elkaar kunnen inspireren met nog meer mooie designs!

Ontdek alles