24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Huis & tuin  (324)
Tuin & gazon  (324)
Buitenleven  (324)
Buitengebouwen  (324)
Tuinhuizen  (324)

Tuinhuizen

Toont: 1-48 van 324

Tuinhuis voor al je tuinspullen

Loopt je garage over van het gereedschap, tuinmeubelen en andere spullen voor buiten of heb je geen garage? Dan is een tuinhuis een uitstekende oplossing voor extra opbergruimte. Daarnaast ziet zo’n klein huisje in uw tuin er erg leuk uit. vidaXL heeft tuinhuizen en schuurtjes in verschillende soorten en maten. Welk tuinhuisje je kiest is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld de grootte van je tuin, het materiaal dat uw voorkeur heeft, of je graag dubbele deuren wilt, etc.

Multifunctioneel tuinhuis

Een tuinhuis kan handig zijn voor het opbergen van diverse spullen. Je tuinmeubilair wilt je misschien niet het hele jaar door buiten laten staan, om ervoor te zorgen dat ze langer mooi blijven en niet door weer en wind worden aangetast. Dit kan eenvoudig in een tuinhuis of schuurtje worden opgeborgen. Hetzelfde geldt voor tuingereedschap. Je hebt alle spullen snel bij de hand! Sommige mensen gebruiken het huisje ook voor het neerzetten van fietsen. Wanneer het huisje kan worden afgesloten, ben je ervan verzekerd dat je tweewielers veilig staan.

Kies een geschikt model voor je tuin

Wanneer je op zoek bent naar een schuurtje, is het belangrijk dat je van te voren bepaalt waar het huisje moet komen te staan. Dit voorkomt teleurstelling wanneer het model toch groter blijkt te zijn dan de ruimte die beschikbaar is. Wil je graag je tuinmeubelen opbergen, dan moet je rekening houden met de afmetingen van de meubelen. De fundering van het tuinhuis moet bijvoorbeeld op een vlakke ondergrond worden geplaatst. Alle huisjes van vidaXL zijn daarnaast eenvoudig te monteren.

Toon meer