Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Tuinbogen, latwerk & pergola's

Toont: 1-48 van 92

Diverse mooie tuinbogen

Wanneer je op zoek bent naar originele tuinaccessoires, kun je kiezen voor tuinbogen. Deze bogen worden soms ook rozenbogen genoemd, doordat mensen er vaak klimrozen over laten groeien. Je kunt natuurlijk ook voor andere planten kiezen. Doordat het ijzer bij sommige bogen is voorzien van mooie versieringen, zullen ze er ook zonder begroeiing mooi uitzien. vidaXL heeft verschillende soorten tuinbogen in het assortiment. Denk aan varianten met en zonder versiering en zelfs complete prieeltjes.

IJzeren en houten tuinbogen

Tuinbogen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij vidaXL vind je bogen van ijzer, die zijn voorzien van unieke versieringen. De rozenboog met hekjes bijvoorbeeld heeft leuke decoratieve bloemen. Wanneer je hier een groene plant over laat groeien, wordt het een echte eyecatcher in je tuin. Een ander soort materiaal dat vaak wordt gebruikt is hout. Deze bogen zullen minder opvallen in de tuin, maar zien er zeker net zo mooi uit als ijzer. Plaats een paar stoeltjes onder de tuinboog en je kunt heerlijk zitten in de zomer.

Natuurlijke, vloeiende lijnen in je tuin

Je kunt ervoor kiezen om tuinbogen te laten opvallen, door ze op een plek midden in de tuin te plaatsen of ze te laten begroeien met kleurrijke planten. Sommige mensen geven echter de voorkeur aan een neutrale boog, die nog net niet wegvalt in de achtergrond. Dit creëert een natuurlijk effect en zorgt ervoor dat het lijkt of de begroeiing zich zelf in een boog heeft gevormd.

Toon meer