24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Huis & tuin  (244)
Tuin & gazon  (244)
Tuinieren  (244)
Tuinkassen  (244)

Tuinkassen

Toont: 1-48 van 244

Bescherm uw planten tegen hitte en kou met een tuinkas

Een tuinkas is ideaal voor mensen met groene vingers en iedereen die houdt van tuinieren. De kas creëert de optimale omstandigheden voor planten, wat de weersomstandigheden ook zijn. Planten die het normaal gesproken misschien niet goed zouden doen in uw tuin, kunt u in de kas plaatsen. De planten blijven lekker warm en worden beschermd tegen extreme kou en hitte. Bij vidaXL vindt u tuinkassen van verschillende afmetingen.

Bijzondere planten of groenten verbouwen in uw tuinkas

Een tuinkas is de ideale plaats om bijzondere planten te verbouwen. Wanneer u een aantal mooie exemplaren heeft die het in ons wisselvallige Nederlandse klimaat niet zo goed doen, kunt u ze in een tuinkas plaatsen. Voor het verbouwen van groenten en fruit heeft u vaak een warme omgeving nodig. Wanneer het een keer hard heeft gevroren of veel heeft geregend, hebben deze planten het moeilijk. Plaats een tomatenplant bijvoorbeeld in een speciale tomatenkas en geniet van uw eigen gekweekte groenten.

Geschikt exemplaar kiezen

Er zijn veel verschillende tuinkassen verkrijgbaar. Deze verschillen kunnen zitten in de afmetingen, materialen en vormen. vidaXL heeft kassen voor mensen met veel en weinig ruimte. Wanneer u graag een kas wilt die eenvoudig kan worden verplaatst, kunt u kiezen voor een exemplaar met een scheurbestendige hoes. Dit materiaal is vorstbestendig en houdt schadelijke UV-stralen tegen. Een andere optie is een tuinkas van polycarbonaat platen. Deze kassen zijn over het algemeen een stuk groter en zijn bestand tegen extreme temperaturen.

Toon meer