24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10
Meubelen  (408)
Tuinmeubelen  (408)
Tuinzitjes  (408)
Tuinbanken  (408)

Tuinbanken

Toont: 1-48 van 408

Diverse mooie tuinbanken

Een eenvoudige manier om extra zitplaatsen te creëren in uw tuin, is door een tuinbank neer te zetten. Deze hoeft niet per se bij de rest van de meubelen te worden betrokken, maar kan goed op zichzelf staan. Plaats hem bijvoorbeeld tegen een kale buitenmuur waar overdag vaak de zon schijnt of waar u nog net even kunt genieten van de laatste warme stralen in de avond. U vindt diverse mooie tuinbanken, zowel klassiek als modern, bij vidaXL.

Tuinbanken van verschillen materialen

Wanneer u denkt aan tuinbanken, zult u wellicht als eerste denken aan de houten variant. Er zijn tegenwoordig echter banken verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan metaal. Dit materiaal blijft lang mooi en heeft relatief weinig onderhoud nodig in vergelijking met hout. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van hout en metaal. vidaXL heeft bijvoorbeeld een mooie bank met metalen rozenmotief in het assortiment.

Onderhoud houten banken

Wanneer u een houten tuinbank heeft, moet u deze goed verzorgen. In sommige gevallen moet het hout van te voren nog worden gebeitst of geverfd. Hierdoor wordt het beschermd tegen weer en wind. Een bank die het hele jaar door buiten heeft gestaan, moet in de lente goed worden schoongemaakt. Mos en algen hechten zich aan het hout, maar kunnen eenvoudig worden verwijderd. Maak de bank goed nat en boen hem vervolgens met water waar zout, soda of schoonmaakzijn aan is toegevoegd. De groene aanslag is snel verdwenen!

 

Op zoek naar andere producten? Bekijk onderstaande categorieën:

Toon meer