24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Barbecues

Toont: 1-48 van 50

Barbecues in allerlei soorten en maten

Wanneer het buiten warmer wordt kunnen veel mensen niet wachten om de barbecue weer tevoorschijn te halen. U kunt heerlijk buiten eten en genieten tot de laatste zonnestralen zijn verdwenen. Barbecues zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Bij vidaXL houden we rekening met de wensen van iedere buitenkok. U vindt hier daarom onder andere elektrische barbecues, barbecues met houtskool en gasbarbecues. Afhankelijk van uw wensen, kunt u een selectie maken.

Heerlijk buiten kokkerellen met een barbecue

Wat is er nu fijner dan op een warme zomeravond lekker buiten te eten onder het genot van een drankje? Bij vidaXL willen we dat dit voor iedereen mogelijk is en wij begrijpen dat niet iedere tuin of ieder balkon even groot is. U vindt hier daarom niet alleen grote barbecues op pootjes, maar ook kleinere tafelmodellen. Voor de echte liefhebbers van buiten koken, heeft vidaXL ook complete buitenkeukens. Deze varianten zijn soms voorzien van kastjes en een kraan.

Barbecue met deksel

Tegenwoordig zijn veel barbecues uitgerust met een deksel. Het voordeel van deze barbecues is dat het eten sneller en gelijkmatiger wordt gegaard. Het is de beste manier om een perfect stuk vlees te bereiden. Wanneer u een kolenbarbecue heeft en het buiten waait, kunnen er asdeeltjes op uw vlees terechtkomen. Dit is eenvoudig te voorkomen door de deksel dicht te doen.

Toon meer