Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Gootstenen voor badkamers

Toont: 1-48 van 286

Badkamer wastafels – onmisbaar in je sanitair

Elke badkamer bestaat uit een aantal onmisbare onderdelen, zoals een douche en/of bad, een spiegel, een toilet en zeker ook een wasbak. Op vidaXL.nl vind je verschillende soorten badkamer wastafels. Afhankelijk van de stijl van de rest van de ruimte kun je een keuze maken. Naast verschillende stijlen denken we ook aan mensen met verschillende budgetten, waardoor we producten kunnen aanbieden voor iedereen.

Design wastafel in je eigen badkamer

Je kunt een badkamer zo luxe inrichten als je zelf wilt. Wanneer de rest van het sanitair al een strakke uitstraling heeft, is het mooi om de wastafel in dezelfde stijl te kiezen. vidaXL heeft diverse gootstenen met een bijzonder design. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren en materialen. Een exemplaar waar je gasten zeker vragen over zullen stellen is de wasbak van riviersteen. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en het gladde oppervlak aan de binnenkant kan eenvoudig worden schoongemaakt.

Verschillende vormen

Je kunt ervoor kiezen een gootsteen direct aan de wand te bevestigen, zoals onze hoekwastafels. Deze vorm is vooral handig in kleine ruimtes: je benut elk stukje ruimte! Heb je voldoende ruimte dan kun je kiezen voor een langwerpige spoelbak die het geheel een strakke uitstraling zal geven. Tegenwoordig kiezen veel mensen echter voor een bak die op het badkamermeubel kan worden gemonteerd. Ook deze varianten vind je op onze webshop. De badkamerkastjes die om de leidingen worden geplaatst zijn niet altijd even mooi. Nu heb je echter de mogelijkheid om het badkamermeubel van je dromen te kiezen mét een design badkamer wastafel van vidaXL.

Toon meer