Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Kandelaars

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter

Luxe kandelaars

U kunt eenvoudig sfeer toevoegen aan uw huis door ’s avonds kaarsjes aan te steken. Wanneer u de kaarsen in mooie houders of kandelaars plaats, is het effect nog mooier. De kandelaars en houders zien er ook overdag erg mooi uit. Bij vidaXL vindt u diverse leuke kandelaars voor binnen en buiten. De sets bestaan uit meerdere houders, waardoor u een mooi groepje kaarsen bij elkaar kunt zetten.

Kandelaars in verschillende soorten en maten

Er zijn verschillende soorten kandelaars. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor houders die zijn gemaakt van gewoven hout. Er ontstaat een mooi lichtspel doordat het flakkerende kaarsje te zien is door de openingen in het hout. Deze kandelaars staan mooi in een landelijk interieur. Wanneer u een moderne inrichting heeft, kunt u een strakke koperen kandelaar kiezen die geschikt is voor meerdere kaarsen. Met een kandelaar kunt u ook een beetje kleur toevoegen aan uw interieur. Wanneer u toe bent aan iets anders kunt u eenvoudig afwisselen.

Eenvoudig sfeer creëren

Wanneer u gezelligheid mist in uw interieur, kunt u een aantal theelichtjes in mooie kandelaars neerzetten. Dit ziet er zowel overdag als ’s avonds mooi uit. U kunt de kaarsen binnen plaatsen, maar vidaXL heeft ook een aantal mooie kandelaars voor buiten. Deze zijn voorzien van een deurtje, waardoor het theelichtje ook bij een beetje wind aan zal blijven.

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten
Welkom terug! Inmiddels hebben wij onze prijzen geüpdatet, sorry!