Welkom in de wereld van moderne & kleurrijke interieurs! Geef je huis een trendy en levendige make-over!

 

Top 3 redenen waarom de moderne & kleurrijke interieurtrend zo populair is

De moderne en kleurrijke interieurtrend is zo populair omdat deze een bijzonder frisse en moderne uitstraling in je ruimte brengt. Hij combineert speelse kleuren die je ruimte laten opvallen en voegt levendige decoraties toe, waardoor een vrolijke, opgewekte sfeer wordt gecreëerd!


@theeastldnstylist

De moderne look

1 / 3

Denk aan iets dat elegant en chique is. Kies voor meubels met interessante lijnen, opvallende patronen en onconventionele vormen. Het gaat erom dat je alles modern, diervriendelijk en super trendy houdt!

@marta_projektuje

Speelse kleuren

2 / 3

Kleuren hebben de kracht om elke ruimte te transformeren, en dat is precies waar onze binnentrend zich op richt. Voeg energie en persoonlijkheid aan je huis toe met een kleurenpalet dat tot leven komt door opvallende accentstukken en gedurfde patronen.

@styletyhome

Levendige decoraties

3 / 3

Voeg een vleugje betaalbare elegantie toe aan je leefruimte met onze prachtige decoraties! Je geeft je leefruimte karakter en charme door levendige wandkunst en leuke sierkussens met patronen toe te voegen.

 

Essentiële benodigdheden om je moderne en kleurrijke interieur compleet te maken

Om je ideale moderne en kleurrijke interieur te verwezenlijken, zoek je eerst naar duurzame basisstukken. 

Top 5 tips voor moderne en kleurrijke interieurstyling

Hier zijn vijf handige stylingtips om de moderne en kleurrijke interieurdesigntrend eigen te maken:

  1. Speelse tapijten: Kies een levendig en speels tapijt om je ruimte te accentueren. Kies er een met een gedurfd patroon of wat velle kleuren, waar je een statement mee maakt.
  2. De accentmuur: Verf een muur in een opvallende kleur of voeg wat levendig behang toe om een in het oog springende accentmuur te creëren. Dit is een makkelijke manier om wat drama en persoonlijkheid aan je kamer toe te voegen.
  3. Mixen van texturen: Experimenteer met verschillende texturen zoals fluweel, imitatiebont of breisels. Het combineren van diverse texturen voegt diepte toe aan je ruimte en maakt het uitnodigender.
  4. Kleurrijke gordijnen: Kleed je ramen aan met levendige gordijnen of draperieën. Ze voegen een vleugje kleur toe en verzachten tegelijkertijd de algehele uitstraling van de kamer.
  5. Plezier met spiegels: Hang een funky spiegel met een kleurrijke lijst op om zowel stijl als functionaliteit toe te voegen. Spiegels creëren de illusie van ruimte en weerspiegelen de levendige energie in de kamer.

 

Laat je inspireren door de moderne en kleurrijke interieuridëen van onze klanten

Wil je wat echte magie zien? Bekijk de coole en kleurrijke interieurs van onze fantastische klanten en ontdek hoe je jouw eigen ruimte kunt inrichten.

 

Vind meer inspiratie