24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Meubelen  (865)
Stoelen  (865)
Fauteuils  (865)

Fauteuils

Toont: 1-48 van 865
  • ...

Comfortabele fauteuils

De betekenis van fauteuil is volgens de Van Dale ‘’luie stoel’’. Dat is precies waar de fauteuils van vidaXL voor staan. In deze stoelen kun je heerlijk ontspannen met een boek of voor de televisie. Ze zijn ook zeer geschikt voor een dutje tussen de middag. Voor de optimale ontspanning vind je in onze webshop ook diverse stoelen met voetenbankje, massagestoelen en stoelen die je precies kunt afstellen in de stand die jij het fijnst vindt.

Stoffen en kunstleren fauteuils

Sommige mensen geven de voorkeur aan stoffen stoelen, omdat deze een warmere uitstraling hebben. Je kunt echter ook kiezen voor een (kunst)leren exemplaar. Die kan gemakkelijk worden gereinigd. Daarnaast voelt het materiaal erg prettig aan. Wanneer al je meubels van leer zijn, is het geen vanzelfsprekendheid dat de fauteuil die je gaat aanschaffen dat ook moet zijn. Een combinatie van materialen geeft juist een bijzondere uitstraling aan jouw interieur.

Verstelbare stoelen

Wij helpen je graag optimaal te ontspannen met onze verstelbare fauteuils. De rugleuning kan bijvoorbeeld naar achteren worden versteld, zodat je heerlijk achterover kunt leunen. Ideaal voor als je tussen de middag even stiekem een dutje wilt doen. De meegeleverde voetenbank maakt het comfort compleet. De sta-op-stoel is een andere fauteuil die voor ontspanning kan zorgen. Je kunt gemakkelijk opstaan en gaan zitten door het kantelsysteem. Daarnaast kan het voeteneinde worden versteld, zodat je lekker met je benen omhoog kunt liggen.

Creëer een eenheid in je interieur

Door een fauteuil toe te voegen aan je interieur, creëer je meteen een gezellige zithoek. Het is de ideale manier om een beetje kleur of een ander materiaal aan je interieur toe te voegen. Kies bijvoorbeeld een paarse stoel of een fauteuil met patchwork. Dit vrolijkt een sober wit of zwart interieur meteen op.

 

Op zoek naar andere producten? Bekijk onderstaande categorieën:

Toon meer