24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Motoren

Buitenboordmotor nodig? Kijk op vidaXL.nl

De zon schijnt, het water heeft een fijne temperatuur en er staat een licht briesje. Wanneer u een boot heeft, zult u dit herkennen als de perfecte weersomstandigheden voor een dagje varen. Het hebben van een boot wordt door veel mensen als een luxe gezien, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om hierin te investeren. U zorgt dichtbij huis eenvoudig voor een ontspannen vakantiegevoel. Bij vidaXL vindt u diverse krachtige buitenboordmotoren geschikt voor een zeilboot, zodat u zelfs wanneer de wind wegvalt nog thuis kunt komen.

Elektrische buitenboordmotor voor uw zeilboot

Wanneer u denkt aan zeilen, zult u niet meteen denken aan een motor die u te hulp moet schieten. Mensen kiezen voor zeilen omdat het heerlijk rustgevend is. Er kan behoorlijk wat snelheid worden gemaakt, maar in tegenstelling tot een motorboot is er vrijwel geen geluid. Zeilers kiezen tegenwoordig steeds vaker voor een elektrische buitenboordmotor. Deze motor is milieuvriendelijk en klinkt zacht, waardoor de rust op het water niet verstoord zal worden.

Eenvoudig te bevestigen

De elektrische buitenboordmotoren van vidaXL kunnen eenvoudig aan de boot worden bevestigd. Zorg ervoor dat u een goede accu heeft, waar u enkele uren mee op het water kunt vertoeven. Handig aan onze buitenboordmotoren is dat ze aangeven wanneer de batterij bijna leeg is. U kunt dus nog veilig naar de kant varen. Mocht de accu toch eerder leeg zijn, dan kunt u natuurlijk altijd nog vertrouwen op de oude vertrouwde zeilen.

Toon meer