24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd

Partytenten & prieeltjes

Toont: 1-48 van 485
  • ...

Vier het mooiste feestje in een partytent van vidaXL

Er is niets zo vervelend als een grote stortbui tijdens een tuinfeest, waardoor alles (letterlijk) in het water valt. Het maakt niet uit in welk seizoen uw feestje is, lente, zomer, herfst of winter, in ons koude kikkerland is er helaas altijd kans op een spontane wolkbreuk. Wij schieten u graag te hulp met partytenten en prieeltjes met of zonder wanden.

Tuintenten voor kleine en grote evenementen

Of u nu een partytent zoekt voor een knusse avond met vrienden of een knaller van een verjaardagsfeest, bij vidaXL slaagt u voor beide. Kies bijvoorbeeld voor onze grote tent van 12 x 6 m, die wordt geleverd met zijpanelen, scheerlijnen en haringen. Aan het begin van de avond kunt u de zijpanelen verwijderen en als het later fris begint te worden kunt u ze gewoon weer bevestigen. Wanneer u een gezellige avond buiten niet door een regenbui in de soep wilt laten lopen, vindt u bij ons ook kleinere partytenten van bijvoorbeeld 3 x 3, met of zonder gordijn.

Indruk maken op uw gasten?

De standaard tentvormen hebben we allemaal al eens gezien. Wilt u echter laten zien dat het ook anders kan, dan is onze piramidetent iets voor u. Hij beschermt tegen weer en wind en zorgt ervoor dat u lekker in de schaduw kunt zitten met uw gasten. Deze tuintent is beschikbaar in diverse afmetingen, afhankelijk van de grote van uw tuin en waar u de tent voor wilt gebruiken. Naast functioneel voegen al onze partytenten ook een gezellige sfeer toe aan een feestje. Heerlijk knus met zijn allen genieten van gezelligheid, een hapje en een drankje!

Toon meer